Yaşam

Trending:


Unutulanları unutmayın!

Hayatlarını bile unuttukları için unutulanları bir de siz kırmayın!


Tolunay Kafkas, Galatasaray'ı gözüne kestirdi

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında sahasında Antalyaspor'u 4-1 mağlup eden Fatih Karagümrük'te teknik direktör Tolunay Kafkas, müsabakanın ardından açıklamalarda bulundu. 42 puanın ligde kalmaya yeteceğini söyleyen Kafkas, "Kalan 4 maçta mutlaka 1 tane deplasman galibiyetine ihtiyacımız var. Ya da Galatasaray'ı yenmemiz gerekiyor. Son maçı da içeride kazanırsak 42 puan bu ligde kalır gibi duruyor. Kalan 4 maçta 2 tanesini kazanmak zorundayız"...


2 çocuğunun annesi Buseyi tüfekle katletti!

2 çocuğunun annesi Buseyi tüfekle katletti! Manisada, Yeni Mahalle Bozdağ Sokaktaki bir evden gelen silah sesleri üzerine olay yerine intikal eden polis ve sağlık ekibi, evde tüfekle vurulmuş halde bulunan Buse Demirkıranın (23) hayatını kaybettiğini belirledi. ÇATIDA KENDİ HAYATINA SON VERDİ AAda yer alan habere göre aynı binanın çatısında ise eşi...


Organik Sason çileğinde yılın ilk hasadı bereketli başladı

Batman'ın Sason ilçesinde, organik olarak yetiştirilen rengiyle göze hitap eden, tadı ve kokusuyla da iştah kabartan meşhur Sason çileğinde yılın ilk hasadına başlandı. Devletin sağladığı yüzde 80 hibeyle ekilen çilek tarlalarında 2024 yılının ilk hasadına başlanmasıyla çiftçinin de yüzü gülüyor.


Kadıköy’de sokakta yürüyen baba ile kızına sözlü taciz

Kadıköy’de sokakta yürüyen 6 yaşındaki kızıyla birlikte yürüyen akademisyen baba, bir kadın tarafından sözlü tacize uğradı. Kadının baba ile kıza "Ben üniversite hocasıyım, siz ne cahil insanlarsınız" dediği öğrenilirken karakola giden taraflar birbirinden şikayetçi oldu.


Van’da 2 yaşındaki çocuğun akarsuya düştüğü ihbarı ekipleri alarma geçirdi

Van'ın Erciş ilçesinde küçük bir çocuğun akarsuda sürüklendiği ihbarı üzerine ekipler 2 gün boyunca arama kurtarma çalışması yürütürken, herhangi bir bulguya rastlanmadı.


Saçkıran Hastalığının Çaresi Hijyene Dikkat Etmek ve Stresten Uzak Durmak

Eskişehir'de uzun yıllardır kuaförlük yapan Tahsin Bıyıkoğlu, saçkıran hastalığının önüne geçilebilmesi için hijyen ve stresin önemine dikkat çekti. Son zamanlarda erkek kuaförlerinin hijyene önem vermemesi ve bireylerin stresli bir yaşam sürmesi nedeniyle saçkıran hastalığının arttığı belirtiliyor. Saçkıran, tedavisi uzun süren bir deri hastalığı olmasına rağmen sağlığa zarar vermediği ancak estetik açıdan rahatsızlık verdiği için tedavi edildiği gözlemleniyor. Bıyıkoğlu, saçkıranın mikrop ve stresten kaynaklandığını ve tedavisinin cildiyede yapıldığını belirtti. Ayrıca, berberlerin hijyene dikkat etmesinin ve kullanılan malzemelerin dezenfekte edilmesinin önemli olduğunu vurguladı. Saçkıran hastalığına sahip olan kişilerin şansı varsa sarımsak ve tuz ile tedavi edilebileceğini ifade etti.


Yargı 92. Bölüm Fragman

Bu dizi ve çok daha fazlası puhutv'de → https://puhutv.com/yargi-detay?utm_medium=referral&utm_source=youtube&utm_campaign=yargi&utm_content=detay Puhutv'ye Abone Olmak İçin → https://www.youtube.com/channel/UCLy4nZhqX8UTlM0hTeqQXbw?sub_confirmation=1 Ceylin gözü kara ve kurallar söz konusu olduğunda sınır tanımayan bir avukattır. Bir müvekkiliyle ilgili yine illegal yoldan bilgi alabilmek için savcı Ilgaz’ın karşısına çıkar. Ancak Ilgaz’ın, Ceylin’in tam aksine, mesleki etik konusunda katı kuralları vardır, bu yüzden de kariyerinde çok başarılı ve sözü dinlenen bir savcıdır. Ilgaz kardeşi Çınar’ın katil olmakla suçlandığı bir cinayet vakasıyla karşılaşınca; ilk defa kendi kurallarını yıkar. Ceylin’den kardeşini savunmasını ister. Bu noktadan sonra işler ikisinin de tahmin edemeyeceği bir yola girer. Ilgaz ve Ceylin; Çınar’ın aklanması için çalışırken, kendilerini ikisinin de ailelerine kadar uzanan bir gizem yumağının içinde bulacaklardır. Yapım: Ay Yapım Yapımcı: Kerem Çatay İdari Yapımcı: Suzan Güverte Yönetmen: Ali Bilgin 2. Yönetmen: Beste Sultan Kasapoğulları Senaryo: Sema Ergenekon Müzik: Toygar Işıklı OYUNCULAR Ceylin: Pınar Deniz Ilgaz: Kaan Urgancıoğlu Metin: Hüseyin Avni Danyal Eren: Uğur Arslan İnci: Ece Yüksel Engin: Onur Durmaz Yekta: Uğur Polat Pars: Mehmet Yılmaz Ak Çınar: Arda Anarat Defne: Beren Nur Karadiş Gül: Zeyno Eracar Parla: Zeynep Atılgan Aylin: Pınar Çağlar Gençtürk Zafer: Ali Seçkiner Alıcı Makbule: Özlem Çakar Osman: Onur Özaydın Neva: Başak Gümülcinelioğlu #Yargı


Mardin’de temizlik işçisi su kuyusuna düştü

Mardin'in Artuklu ilçesinde bir sitedeki su kuyusunda temizlik yaparken merdivenin kayması ile kuyuya düşen işçi yaralandı.


Yol kenarında yemek yiyen tır şoförlerinin arasına tır daldı: 5 yaralı

Hatay’ın İskenderun ilçesinde bir tırın yol kenarında yemek yiyen tır sürücülerinin arasına dalması sonucu 5 kişi yaralandı.


Metruk bina çöktü, vatandaşlar korku dolu anları anlattı

Kahramanmaraş'ta iki katlı metruk bina çöktü, çevrede yaşayan vatandaşlar yaşadıkları korku dolu anları anlattı. Olayda can ve mal kaybı olmadığı belirlendi. Vatandaşlar, bina yıkılma anını deprem gibi hissettiklerini söyledi.


Sağlık Bakan Fahrettin Koca'dan Kocaeli Şehir Hastanesi paylaşımı: 2 milyon hastaya hizmet sunuldu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçen yıl hizmete açılan Kocaeli Şehir Hastanesinde 2 milyon hastaya sağlık hizmeti sunulduğunu bildirdi.


1 Mayıs ve 19 Mayısta metro seferleri ücretsiz

1 Mayıs ve 19 Mayısta metro seferleri ücretsiz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ile 19 Mayıs Atatürkü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramında Ankara, İzmir ve İstanbulda raylı sistemler için karar Resmi Gazetede yayımlandı. Karara göre, 1 Mayıs ve 19 Mayısta Başkentray, Marmaray, İZBAN, Sirkeci-Kazlıçeşme raylı sistem hattı ve Gayrettepe-İstanbul Havalima...


Kıyafetlerin alarmlarını söküp çaldı

Kıyafetlerin alarmlarını söküp çaldı Nevşehirde, dün öğle saatlerinde bir AVMnin giyim mağazasına giren bir kadın, gözüne kestirdiği kıyafetlerin üzerinde bulunan alarmları pense yardımıyla söktü. Fotoğraf: DHA Alarmları mağazaya bırakan kadın, birçok kıyafet ile mağazadan ayrıldı. Mağaza çalışanları, sökülen alarmları mağazanın bir köşesinde bulur...


6 yaşındaki kız çocuğuna sokak ortasında sözlü taciz: Bu ilahileri nerede öğretiyorlar?

İstanbul Kadıköy'de, yazar Taceddin Kutay ve 6 yaşındaki kızı yolda yürüdükleri esnada bir kadın tarafından sözlü tacize maruz kaldı. Şüpheli kadın yolda yürürken ilahi okuyan kıza "Bunları size nerede öğretiyorlar, anaokulunda mı?" sözleri ile tepki gösterdi. Taceddin Kutay ise kızı ve kendisini taciz eden kadını sosyal medya hesabından paylaştı. Kadın hakkında "Halkı Kin ve Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama - Hakaret" suçlarından, Kutay...


'Ölürüm Türkiyem' şarkısını söyleyen papağan güldürüyor

Kırşehir'de Mustafa Yıldızdoğan'ın 'Ölürüm Türkiyem' şarkısının melodisini seslendiren papağan ilgi odağı oldu. Papağan, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Aynı kafeste yaşadığı muhabbet kuşuyla da kavga etmeyen papağan, sivil toplum kuruluşunun daimi üyesi olarak toplantılara katılıyor ve emekli arkadaşlara eşlik ediyor.


Aslan: Günlük Burç Yorumları - 30 Nisan

Aslan: 30 Nisan günün genel burç yorumları şöyledir


kardeslerim126

kardeslerim126


Adana'da yol çöktü! Seyir halindeki kamyon oluşan çukura gömüldü

Adana’da seyir halindeki bir kamyon, yolun çökmesiyle oluşan çukura düştü. Kamyonun tamamı neredeyse çukura gömülürken, olayda yaralanan olmadı.


Kışlık peynir satışa çıktı

Siirt'te peynir sezonunun başlamasıyla birlikte yayla peynirine talep arttı. Vatandaşlar kilolarca koyun peynirini alarak kış hazırlığı yapmaya başladı. Siirt'te yapılan yayla peynirinin İstanbul, İzmir ve Mersin'de yoğun talep gördüğü belirtildi.


yalicapkini68

yalicapkini68


Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım çifti evlilik hazırlıklarına başladı

Uzun süredir aşk yaşayan Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çifti, evlilik hazırlıklarına başladılar.


Pikniğe değil, zehirlemeye gelmişler

Denizli'nin Honaz ilçesinde piknik alanında uyuşturucu satan biri kadın iki şüpheli, JASAT dedektiflerini görünce kaçmaya başladı. Kovalamaca sonucu 103 gram kristal uyuşturucuyla yakalanan şüphelilerden birisinin cezaevinden daha yeni çıktığı belirlendi.


Sultangazi'de restoranın çatısından alevler yükseldi, içerideki müşteriler can havliyle dışarı kaçtı

Sultangazi'de bir restoranın çatısında çıkan yangın, kısa sürede büyük çapta zarara yol açtı. İçeride bulunan müşteriler, alevlerin etkisiyle panikle dışarı kaçtı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü.


arkasokaklar673

arkasokaklar673


Dört hisseye kredili işlem yasağı

Dört hisseye kredili işlem yasağı Borsa İstanbul, dört hissenin paylarına kredili işlem önlemi aldığın duyurdu. Borsa İstanbuldan yapılan Kamuyu Aydınlatma Platformunu (KAP) yaptığı açıklamaya göre, Sermaye Piyasası Kurulunun (SPK) kararı uyarınca devreye alınan VBTS kapsamında Edip Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret, Reysaş Lojistik, Viking Kağ...


Bol ödüllü 'Tereddüt Çizgisi' filminin ekibi T24'te: "Ellerim renk değiştirdi, mosmordu ve fil...

43. İstanbul Film Festivali'nde En İyi Yönetmen, En İyi Kadın Oyuncu ve FIPRESCI jürisi En İyi Film Ödülü'nün sahibi olan Teredüüt Çizgisi filminin senaristi ve yönetmeni Selman Nacar, başrol oyuncuları Tülin Özen ile Oğulcan Arman Uslu T24'te Muammer Brav'la Ekşın'ın konuğu oldu.


Bodrum’da kedi ve köpek katliamı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 5 köpek ve 2 kedi zehirlendi. Hayvanlardan 3'ü yapılan müdahale ile kurtulurken, 4'ü telef oldu.


25 öğrenci hastanelik oldu

25 öğrenci hastanelik oldu Ardahan Valiliği, kentte eğitim gören 25 lise öğrencisinin gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastaneye başvurduğunu bildirdi. Valilikten yapılan açıklamada, merkez Şehit Türkmen Tekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi pansiyonunda kalan 25 öğrencinin mide bulantısı, karın ağrısı ve ishal gibi şikayetlerle öğretmenleri nezaretin...


Defineciler köylüleri bezdirdi, köy halkı önlem istiyor

Sivas'ın Yaramış köyünde bulunan kaya, definecilerin tahribatına uğruyor. Köy sakinleri, kazı yapılan kayalığın bir define barındırmadığını belirterek önlem alınmasını istiyor. Arkeologların bir çalışma yapması gerektiği ifade ediliyor.


230 bin ilmek atarak dokudu, halısına 100 bin lira değer biçti

Amasya'da ebatları 40 ile 45 santim olmasına rağmen dokunması 9 ayı aşan yüzde yüz el yapımı 2 hereke ipek halı toplam 230 bin ilmek atılarak oluşturuldu. Halk Eğitimi Merkezi, emekli kursiyer Müzeyyen Ulavur'un dokuduğu halıların tezgahtan kesimi için tören düzenledi. İpek halı sanatının değerine işaret eden 61 yaşındaki kursiyer, el emeği ve göz nuru eserlerinin tanesini değer biçtiği 100 bin liradan satabileceğini açıkladı.


"Daha önce görmedik..." Aynı anda 15 tane oluştu! Kâbus gibi!

"Daha önce görmedik..." Aynı anda 15 tane oluştu! Kâbus gibi! Konyada, olay, Çumra ilçesine bağlı Gökhüyük Mahallesinde, Çarşamba Çayı Tavşanköprü mevkiinde yaşandı. Bölgede, yaklaşık 6 metre çapında ve 10 metre derinliğindeki obruğu görenler durumu muhtara bildirdi. "BÖLGEDE DAHA ÖNCE YAŞANMADI" İhbar üzerine bölgeye gelen ekipler, obruk çevresind...


Başkentte sağanak hayatı olumsuz etkiledi

Ankara'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Yağış nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu.


karaagacdestani10

karaagacdestani10


Kırmızı ete 3 ayda gelen yüzde 40 zammın gerekçesi ne?

Son dönemde et fiyatlarındaki artış dikkat çekiyor. Sadece yılın ilk 3 ayında et fiyatı yüzde 40 zamlandı. Peki Kurban Bayramı’yla birlikte fiyatlar düşer mi? Detaylar, CNN TÜRK ekibinden Ceren Meriç'in haberinde.


gonuldagi137

gonuldagi137


İnsanlardan korkan yavru ayı 15 metrelik ağaca tırmandı

Bolu’nun Göynük ilçesinde ormanlık alanda kaybolduğu düşünülen ve yoldan geçen araçları görünce korkan yavru ayı, 15 metre yüksekliğindeki ağaca tırmandı. Ayının ağaca tırmanışı kameraya yansıdı.


sandikkokusu20

sandikkokusu20


incitaneleri13

incitaneleri13


gaddar15

gaddar15


Siirt'te yapılıyor, İstanbul, İzmir, Mersin'de yoğun talep görüyor

Siirt'te peynir sezonunun başlamasıyla birlikte yayla peynirine talep arttı. Siirt'te yapılan yayla peyniri İstanbul, İzmir ve Mersin'de yoğun talep görüyor. Peynir satıcıları, kışlık peynirin kilosunun 130 TL olduğunu belirtiyor.


Marmaris’te Hollanda "Kral Günü" resepsiyonu düzenlendi

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, Hollanda Fahri Konsolosluğu ev sahipliğinde "Kral Günü" resepsiyonu düzenlendi. Resepsiyonda Hollanda’nın Ankara Büyükelçisi Joep Wijnands, Hollanda-Türkiye dostluk ormanına dikilmek üzere Vali İdris Akbıyık’a 10 bin adet fidan için çek takdim etti.


Tokat’ta sağanak yağışta sokaklar göle döndü

Tokat’ta etkili olan sağanakta sokaklar adeta göle döndü.


Alaçatı’nın öze dönmesine gerçekten ihtiyaç var

GEÇEN gün de yazdım.


Yer yarıldı, kamyon içerisine düştü

Adana'da kum yüklü kamyon, yolun çökmesi ile oluşan çukura düştü. Kumlar yola saçılırken, araç düştüğü yerden saatler süren çalışma sonrası çıkarıldı.


5 asırlık şaheser UNESCO ile dünyaya açılacak

Yavuz Sultan Selim ve Kanuni Sultan Süleyman dönemlerinde devlet kademelerinde görev alan Çoban Mustafa Paşa'nın anısını yaşatmak için yapılan anma programında, Çoban Mustafa Paşa Cami'nin UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne alınması için başvuruda bulunuldu. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, 2024 yılını 'Çoban Mustafa Paşa Yılı' ilan ettiklerini açıkladı.


3 bölge için sağanak uyarısı! 14 kent için "sarı" alarm! Yarına dikkat!

3 bölge için sağanak uyarısı! 14 kent için "sarı" alarm! Yarına dikkat! Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre yarın Ankara, Konya, Karaman, Niğde, Aksaray, Kırşehir, Kırıkkale, Nevşehir, Çankırı, Yozgat ile Adananın kuzeyi, Mersinin iç kesimleri, Antalyanın doğusunun iç kesimleri ve Kastamonu çevrelerinde beklenen gök gürültülü sa...


Karagümrük'ten kritik galibiyet

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında sahasında Antalyaspor'u 4-1 mağlup eden Fatih Karagümrük, puanını 36'ya yükselterek haftayı küme düşme hattının 2 puan üzerinde tamamladı. İstanbul ekibine galibiyeti getiren golleri Güven Yalçın, Markao, Can Keleş ve Flavio Paoletti attı. Karşılaşmayı 10 kişi tamamlayan Antalyaspor'un tek golünü ise Sam Larsson attı.


kirlisepeti29

kirlisepeti29


teskilat105

teskilat105