PARTNER, AILE YA DA YöNETICI.... 3 BURç BAğLARı BUGüN KOPARıYOR! ASTROLOG AYGüL AYDıN öNERDI: BU 5 KURALA UYUN!

Jüpiter ve Uranüs Boğa ile kavuştu, Ay Aslan burcundaki seyahatine devam ediyor. Hayatın bazen tahammül edilemez olduğunu belirten Astrolog Aygül Aydın'a göre, tek yapılması gereken yeni ufuklar açacak insanlarla bağ kurmak. Aygül Aydın, bugünün Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

Bugün astrolojik olaylar bizi nasıl etkileyecek? Ünlü astrolog Aygül Aydın 12 burç için yorumlarına devam ediyor. Gökyüzü olaylarının Nisan ve Mayıs aylarında kesintisiz devam edeceğini belirten Aydın, burçların psikolojik gerçekliklerine dair yön verdi. Gelin bugünün yorumlarına birlikte bakalım.

Koç

İsteklerinizin gerçekleşmesi bir yana onların nasıl karşılandığı da sizin için aynı derecede önemli. Sizi eleştiren ancak bunu nazikçe yapanlar, sizi daha yukarılara çekiyor. İlişkiler konusunda bazı kararlarını gözden geçirmeniz gerekebilir.

Boğa

Topluluktan zaten hoşlanmayan bünyeniz bugün sizi evden çıakrtmayabilir. Özel alanlarınızı daha verimli kullanmak konusunda elinize kimse su dökemez.

İkizler

Önemli görüşmelerin eşiğinde olduğunuzu bilmelisiniz. Netlik kazanan her şey hayatınıza olumlu yansıyor. Sakin, dengeli ve kararlı bir şekilde yola devam.

Yengeç

Bugün tabiri caizse cömertliğiniz üzerinizde. Hediyeleşmek için bugünü seçmeniz, 17 Nisan'da karşılaşacağınız ve görüşmeler yapacağınız insanların hayatınıza olan direkt etkisi nedeniyle olabilir.

Aslan

Kişisel bakımınızla ilgilendiğiniz bir döneme girdiniz. İyi hissetmek adına yapacağınız değişimler size kapılar açacaktır.

Başak

Sizinle aynı fikirde olmayan insanları gömmeyi bırakmalısınız. Karşıt bile olsa sizin kafanızda yer edecek ve görüş alanınız açacak fikirlere kulak verin.

Terazi

Hayallerinizi hatırlatan insanları yanınızdan eksik etmeyin. Bugün buna ihtiyacınız olacak.

Akrep

17 Nisan ve Nisan ayının genelinde maddi, manevi sizi düzleme çıkaracak haberler almanız olası. Birçok işle aynı anda ilgilenmeniz sizi yormayacak.

Yay

Şunu öğrenmelisiniz ki geniş bir çevreye sahip olmak ilişkilerdeki samimiyeti belirlemiyor. Hayatnızdaki insanlara verdiğiniz değer ve sınırları gözden geçirme vakti geldi.

Oğlak

İlham aldığınız kişiler aynı zamanda başınız dara düşünce kapısını çaldığınız kişiler... Şüphe doğuran bağları kesmek sizin hayrınıza olacaktır.

Kova

Bugün girişimde bulunduğunuz işlerde geri dönüşler almanız mümkündür. Tökezlediğinizde yanlış yola girdiğinizi değil, yanlış kişilerle birlikte olduğunuzu düşünün.

Balık

Bu ay tamamiyle finansal konulara yoğunlaşacaksınız. Farklı arayışlar içerisinde olduğunuz anlarda iç sesinizi dinleyin.

2024-04-17T09:00:07Z dg43tfdfdgfd