SEDA BAKAN DA DIşSIZ HALINI PAYLAşTı!

Yıldız Tilbe, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından dişsiz çekildiği karelerini yayınlamıştı. Bu hamlenin ardından Seda Bakan'da, diş tedavisi gördüğü sırada çekildiği pozunu esprili notuyla, sevenlerinin beğenisine sundu.

Seda Bakan, Berfu Yenenler'in YouTube programına konuk oldu. Ünlü oyuncu, "Romantik komedi yapımların aranılan oyuncusuyum diyebilirim ama artık ters köşe yapmak istiyorum." dedi.

Pozitifliğiyle dikkat çeken Bakan, "Ben dramdan beslenebilen bir insan değilim. Mutsuz insanlardan uzak duruyorum" dedi.

Sosyal medya paylaşımları ile takipçileri tarafından 'Evimizin kızı' olarak adlandırılan Seda Bakan, "O kadar ünlü gibi yaşamıyorum ki. Esnaf kızıyım, hiçbir zaman kendimi birisiymiş gibi görmedim." diye konuştu.

Ali Erel ile 2014 yılında dünyaevine giren, bu ilişkiden iki kızı olan 38 yaşındaki güzel, "Ali'yle Ankara'da tanıştık. Oynadığım proje bitmek üzereydi ve İstanbul'a dönecektim. 'Bence sen bana yüzük al ve evlenme teklifi et, yoksa bu iş yürümez' diyerek, gözdağı vermemle evlendik" itirafıyla güldürdü.

Şarkıcı Yıldız Tilbe geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündem oldu. Sık sık her halini hayranlarıyla paylaşan Tilbe, bir kez daha doğallığını konuşturdu. Seda Bakan'dan ise ünlü şarkıcıya destek geldi.

Çok geçmeden oyuncu Seda Bakan'dan da bir kare geldi. Doğallığıyla bilinen Bakan, "Yıldız Tilbe yalnız değildir" notunu ekledi. Bakan da diş tedavisi gördüğü kareyi paylaşarak Tilbe'ye destek verdi.

2024-04-28T07:49:22Z dg43tfdfdgfd