SONGüL KARLı KALçA ESTETIğI SONRASı INSTAGRAM'ı SALLADı! TAKIPçILERINDEN YORUM VE BEğENI YAğDı

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ve pozlarıyla magazin gündeminde adından sık sık söz ettiren Songül Karlı, bu kez son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Uğur Arslan ile yaptığı programla hafızalara kazınan 50 yaşındaki ünlü türkücü ve sunucu, kalça estetiğinden sonraki son halini sevenlerinin beğenisine sundu.

Uğur Arslan ile 7 yıl boyunca program yapan ve son olarak Gelinim Mutfakta programının sunucusu olarak izleyici karşısına çıkan Songül Karlı, sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlüler arasında yer alıyor.

"HEP AYNI İSİMLERE SAHNE VERİLİYOR"

Sık sık yeni çektiği pozlarını yayınlayan ünlü sunucu sevenlerinden binlerce beğeni ve yorum alıyor.

1991 yılında ilk albümü 'Derman Sendedir' ile müzik piyasasına giriş yapan Karlı 90’lı yıllarda televizyon kariyerine başladı. 2007’de yayınlanan Songül Karlı ile Cumartesi programının sunuculuğunu yapan ünlü isim, 2008'de yayınlanan evlilik programı ile hafızalara kazındı.

"PİŞMANIM"

50 yaşında olan Songül Karlı, sık sık estetik dokunuşlar yaptırmak için doktorunun kapısını çalıyor.

"GİZLİ HAYRANIM ONLAR"

Son olarak geçirdiği göğüs operasyonundan pişman olduğunu söyleyen Songül Karlı, "Elbiselere giremiyordum. Ben çok küçük göğüs seven biri de değilim ama mecburum ekranda güzel durmak için. elbiselerde güzel durmak için mecburen yaptırdım. Ama şimdi pişmanım. Çünkü kendi göğüslerim doğal ve iyiydi" şeklinde bir açıklama yapmıştı.

"DİĞER SANATÇILAR BENDEN DAHA AÇIK GİYİNİYOR"

2021 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında konuk sunuculuk yapan ve son olarak 2023 yılında 'Bu Tabak Kimin?' programının sunuculuğunu üstlenen Songül Karlı, iddialı sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

ESTETİĞE DOYMUYOR

Yaptırdığı estetik operasyonlarla magazin gündeminde adından söz ettiren ünlü sunucu Songül Karlı, değişimiyle hem Seda Sayan'a hem de Hadise'ye benzetiliyor.

FİZİĞİNİ SERGİLEDİ

Şarkıcı ve sunucu Songül Karlı, son olarak yaptırdığı kalça estetiğinden sonra yeni fotoğraflar yayınladı. Ünlü isme sevenlerinden: 'Etkileyici bir güzellik, asalet ve zarafet ile buluşunca sonuç; Songül Karlı.', 'Çok güzelsiniz', 'Asi güzellik' gibi yorumlar geldi.

İşte Songül Karlı'nın son pozu...

2024-04-15T10:17:09Z dg43tfdfdgfd